Laden...

Succes

→ Winkelwagen bijgewerkt

Info

→ Winkelwagen bijgewerkt

Succes

E-mail verzonden!

Fout

E-mail niet verzonden!

Fout

Artikel niet meer op voorraad!

Fout

Succes

Succes

Fout


EUR 2,50

in stockEURBRANDupc

Artikelnummer 33

30 ml voor slechts € 3,50!

Sinaasappelolie (Citrus aurantium dulcis) is geel-oranje of donkeroranje, met een zoete en fruitigachtige geur. Wordt veelal gebruikt als massage olie bij o.a. cellulitis.
Werkt verzorgend en kalmerend bij een droge huid. De olie wordt op grote schaal gebruikt als geurstof in zepen, detergenten, cosmetica en parfums. Wordt zeer veel gebruikt door de voedsel- en drankindustrie. Wordt ook gebruikt als grondstof voor de productie van natuurlijk limoneen.



Herkomst

Sinaasappelolie wordt gewonnen door koude persing uit de schillen van de sinaasappel.


Natuurlijke samenstelling

Sinaasappelolie is…
lees meer



EUR 2,50 x

Vul hieronder het te bestellen aantal in en klik op OK
OK