Laden...

Succes

→ Winkelwagen bijgewerkt

Info

→ Winkelwagen bijgewerkt

Succes

E-mail verzonden!

Fout

E-mail niet verzonden!

Fout

Artikel niet meer op voorraad!

Fout

Succes

Succes

Fout


EUR 3,95

in stockEURBRANDupc

Artikelnummer 30

30 ml voor slechts € 7,50!

Lavendel (Lavendula officinalis) komt van nature uit de Middellandse Zeelanden, maar wordt tegenwoordig overal in de wereld gecultiveerd. Lavendelolie wordt gebruikt in farmaceutische, antiseptische zalven en als geurstof. Wordt op grote schaal gebruikt als geurstof in zepen, detergenten, cosmetica en parfums maar vooral in geurwaters en toiletwaters. Toegepast als smaakstof in bijna alle soorten levensmiddelen maar ook in alcoholische dranken en frisdranken. Wordt in het algemeen als de meest veelzijdige etherische olie beschouwd.



Herkomst

Lavendelolie wordt door waterdampdestillatie gewonnen uit de verse bloempjes. De olie wordt voornamelijk…
lees meer



EUR 3,95 x

Vul hieronder het te bestellen aantal in en klik op OK
OK