zuivere natuurlijke (plantaardige) oliën, butters en meer
 
 
Was
 
 
Algemene informatie
  
iDEAL



Overschrijven
via bank of giro




   
 

Rozemarijnolie

30 ml voor slechts € 4,75!
10 ml = € 2,75
30 ml = € 4,75
50 ml = € 7,25
   
aan favorieten toevoegen
e-mail deze pagina


Rozemarijn (Rosmarinus officinalia) wordt tegenwoordig overal in de wereld geteeld. En komt van oorsprong uit de Middellandse Zeelanden. De olie heeft een lichtgele kleur en een kruidige geur.
Rozemarijnolie wordt op grote schaal gebruikt in zepen, detergenten, cosmetica, huishoudsprays en parfums. Het wordt ook op grote schaal verwerkt in veel levensmiddelen, vooral vleesproducten, maar ook in alcoholische dranken en frisdranken. Verder wordt het gebruikt als bron van natuurlijke anti-oxydanten.



Herkomst

Rozemarijnolie wordt door waterdampdestillatie gewonnen uit de verse bloem toppen of de hele plant.


Natuurlijke samenstelling

Pineen, kamfeen, borneol, kamper, cineol, terpineol, thymol, linalol.


Toepassingsvoorbeelden:

 - ingrediënt massage olie.
 - als onderdeel van o.a. creme, lotion, zepen, detergenten, cosmetica, huishoudsprays en parfums


Contra-indicatie

Etherische oliën kunnen in enkele gevallen allergische reacties veroorzaken.